Appartement 6.1

VERKOCHT

Beschrijving

VERKOCHT

Op de 6de verdieping van Residentie Seaven vindt u een zéér ruime mezzanine (182m2), met een mooie uitkijk op zowel de zee als het binnenland.

De inkomhal geeft uit op een afgesloten vestiaire, de berging, het gastentoilet en de mooie leefruimte met terras aan de voorzijde, dus weids zicht op de zee en de zeedijk. Aan de zijde Jozef Dhoorelaan ligt de volledig ingerichte keuken en slaapkamer 1 met douchekamer (douche en 2 wastafels). Ook hier sluit een terras aan, zuidgericht met zicht op het binnenland.

Via de trap in de living bereikt u de mezzanine. Daar bevinden zich een leuke TV-hoek, met interactie met de benedenliggende leefruimte, toilet, slaapkamer 2 met doucheruimte (douche en wastafel) en slaapkamer 3 met badkamer (bad, dubbele wastafel en toilet).

Ruimte te over dus, waarbij de panoramische ramen dit gevoel nog versterken. Licht, lucht en zicht: het wordt u allemaal gegarandeerd in dit uitzonderlijke appartement!

In de kelder bevinden zich de privébergingen voor elk appartement.

Knokke-Heist

Financiele info

Constructieprijs: 
€ 398 833
Prijs grond: 
€ 496 000
Raming registratierechten: 
€ 49 600,00
BTW constructie (21%): 
€ 83 754,93
Aankoop incl. kosten: 
€ 1 028 187,93

Prijzen

De opgegeven prijzen zijn excl. BTW, registratierechten en de notariële kosten. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op notaris.be.

Bebouwing
Verdieping 
6e
Opp. woonruimte 
182.00m2
Opp. terras 
14.00m2
Slaapkamers 
3
Badkamers 
3
Comfort
Verwarming 
Gas
CV 
ja
Rolluiken 
nee
Dubbelglas 
ja
Parlofoon 
ja
Lift 
ja
Meter electriciteit 
ja