Project Hommelhof - Woningen

Te koop

Beschrijving

Wonen in het pittoreske Kuringen-Heide, midden in een groene omgeving, op fietsafstand van de trendy stad van de smaak? Hommelhof maakt al uw woonwensen waar!

5 ARCHITECTEN
Hommelhof heeft voor ieder wat wils. Door met 5 architecten samen te werken, wordt er een divers aanbod aan type woningen gecreeerd. Die diversiteit in architectuur maakt van Hommelhof niet enkel een fijne, maar ook een unieke woonbuurt.

5 TYPES WONINGEN
Hommelhof biedt u een ruim assortiment met voldoende onderscheid en keuze in type van woningen. Er werden 5 types gecreëerd waardoor u steeds een woning kan kiezen die perfect bij u past.

5 SMAKEN
Smaken en kleuren zijn verschillend. In de stad van de smaak, kan dat ook niet anders. Vestio heeft dit goed begrepen en creëert een woonwijk waar ruimte is voor diverse soorten bouwplannen. U kiest een woning die volledig naar uw smaak is getekend of die u zelf nog kan aanpassen zodat deze helemaal aan uw wensen en behoeftes voldoet.

DICHTBIJ HASSELT
U wilt graag in Hasselt wonen in het groen, dichtbij het centrum maar ook vlot bereikbaar met een autosnelweg op slechts enkele kilometers? Of u wilt misschien wonen op wandel- en fietsafstand van het jaagpad langs het kanaal? Wel, dan voldoet het woonproject Hommelhof volledig aan uw wensen.

SPORTEN, WINKELEN EN NAAR SCHOOL IN DE BUURT
Woonbuurt Hommelhof bevindt zich centraal tussen het centrum van Kuringen en Kiewit. In deze levendige dorpskernen koopt u veel lekkers bij warme bakkers, slagers en buurtwinkels. Uw schoolgaande kinderen zijn slechts op 2 km verwijderd van de lagere of secundaire school met een excellente reputatie. Tennispleinen, een atletiek- en Finse piste, voetbal- en hockeyclub … aan sportmogelijkheden in de buurt geen gebrek.

ZON-CONCEPT
Doorzonruimtes met ramen van vloer tot plafond of een achtergevel helemaal opengewerkt met glas, geven uw huis een ruimtelijk gevoel en zonlicht van ’s morgens tot ’s avonds.

CONTACT MET BUITEN
De belangrijkste leefkamers staan in maximaal contact met de tuinen en patio’s. Dit zorgt voor een aangename beleving en creëert een gevoel van vrijheid in uw woning.

MATERIAALKEUZE
De materialisatie van de woningen bestaat uit aangename aardetinten, gecombineerd met houten of aluminium raamprofielen. Een eigentijds concept, mooi in eenvoud maar praktisch in gebruik.

Enkele troeven op een rijtje:
- Groene omgeving
- Vlotte bereikbaarheid
- Kindvriendelijke woonbuurt
- Gevarieerde architectuur
- Veel lichtinval

Interesse? Vraag onze uitgebreide brochure aan bij ons op kantoor! Tel: 011/80 00 00 of info@vestio.com of neem een kijkje op www.vestio.com

info@hplus.be 089 209 469
Nieuwstraat - Blookstraat
Kuringen
Aantal panden:
7
Stedenbouwkundige vergunning:
Ja
Dagvaardigingen uitgebracht:
Voorkooprecht op dit goed:
Verkavelingsvergunning:
Ja
Recentste bestemming: