Centrumresidentie Escala

Te koop

Beschrijving

Centrumresidentie Escala is een exclusief woonproject in het centrum van Lummen. Aan het gemeenteplein op de Dorpsstraat 14 verrijst een kleinschalig project met 4 appartementen, een penthouse en een handelsruimte, en dit in een tijdloze architectuur.

Escala betekend schaalverdeling in het Spaans. Een toepasselijke naam. De kleinschaligheid van het project maakt het zo bijzonder!

De locatie is uitzonderlijk. Je ligt pal in het hart van Lummen, een gezellige gemeente waar het fijn leven is. Aan de voorzijde van het project maakt u deel uit van het levendige stadsgebeuren met voor de deur het mooie dorpsplein. Aan de achterzijde geniet u van ongemoeide rust en kalmte.

Dankzij de centrale ligging dichtbij het klaverblad ben je in geen tijd in Hasselt, Antwerpen, Brussel, Luik, Genk of Aken. De ideale uitvalsbasis om te gaan werken of om gewoon centraal in Vlaanderen te wonen.

Escala laat je genieten van tal van voordelen die zorgen voor een optimale woonbeleving: zongerichte terrassen met uitzicht op het plein, een vlot bereikbare ondergrondse parking, grote glaspartijen en een afwerking naar ieders smaak en wens…

Per appartement is er een ondergrondse parking en kelder voorzien in de achterliggende residentie Lumase die vlot bereikbaar is. De aankoop hiervan dient samen met de aankoop van het appartement te gebeuren en dit tegen de prijs van 25.000 € (excl. kosten).

Wij verwijzen naar www.vestio.be voor meer informatie.

Interesse? Neem gerust contact op met Vestio voor bijkomende inlichtingen op het nummer 011 80 00 00 of via info@vestio.com

info@hplus.be 089 209 469
Dorpsstraat
Lummen
Aantal panden:
1
Stedenbouwkundige vergunning:
Ja
Dagvaardigingen uitgebracht:
Neen
Voorkooprecht op dit goed:
Neen
Verkavelingsvergunning:
Neen
Recentste bestemming:
Woongebied